Futbol internacional

Neil Warnock: "És la setmana més difícil de la meva carrera"

L'entrenador del Cardiff City ha parlat per primera vegada en roda de premsa de la desaparició d'Emiliano Sala abans del partit de Premier al camp de l'Arsenal

Actualitzat

Neil Warnock, entrenador del Cardiff City, ha parlat per primera vegada en roda de premsa de la desaparició d'Emiliano Sala. El futbolista argentí, que havia fitxat en el mercat d'hivern pel conjunt gal·lès procedent del Nantes, va desparèixer la setmana passada quan viatjava en una avioneta per incorporar-se al seu nou equip.

Warnock, abans del partit de Premier League d'aquest dimarts al camp de l'Arsenal, ha admès que està vivint la pitjor setmana de la seva llarga carrera professional a les banquetes.

"Porto 40 anys treballant com a entrenador de futbol, i aquesta setmana ha estat de llarg la més difícil de la meva carrera. No puc treure'm la situació del cap i quan veig la Romina i la família, és realment molt dur. Em miro els meus propis fills i penso què faria en aquests moments. És molt traumàtic. Tenen tot el meu suport. La família ha estat fantàstica i també els nostres aficionats i els del Nantes".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut