Un dels vaixells que van intervenir en la recerca de l'avioneta desapareguda on viatjava el futbolista Emiliano Sala (EFE)
Futbol internacional

Les autoritats britàniques suspenen la recerca de l'avioneta desapareguda on viatjava el futbolista Emiliano Sala

Tres avions i cinc helicòpters han destinat unes 80 hores de vol combinat per intentar trobar algun rastre de l'avioneta desapareguda

Actualitzat

Les autoritats britàniques han anunciat que s'han suspès les feines de recerca del futbolista argentí Emiliano Sala i el pilot David Ibbotson, que van desaparèixer la nit de dilluns mentre sobrevolaven amb una avioneta el canal de la Mànega.

A primera hora d'aquesta tarda, la policia de l'illa de Guernsey ha emès un comunicat informant que no s'ha trobat "cap rastre de l'aeronau, ni del pilot ni del passatger" i que es deixarà de "buscar de forma activa". Això vol dir que la policia mantindrà contacte amb les embarcacions i els avions que circulin per la zona per si troben restes de l'avioneta.

Tres avions i cinc helicòpters han invertit unes 80 hores de vol combinat per trobar l'avioneta desapareguda. A banda, des de l'aigua també hi han intervingut diverses embarcacions des de la matinada del mateix dilluns.

 

Anar al contingut