Messi demana que no s'aturin els treballs de recerca d'Emiliano Sala (Reuters)
Futbol

Messi s'afegeix a la crida per reprendre els treballs de recerca d'Emiliano Sala

El crac argentí del Barça ha compartit un missatge a través de les xarxes socials en el qual demanava que se seguís intentant trobar el seu compatriota i ha donat suport als familiars i amics de Sala en aquests moments tan difícils

Actualitzat

Leo Messi s'ha unit a la iniciativa per demanar públicament que no s'abandonin els treballs de recerca del futbolista Emiliano Sala. El jugador argentí va desaparèixer quan sobrevolava el canal de la Mànega en una avioneta des de Nantes fins a Cardiff.

Messi, compatriota del davanter argentí, ha volgut aportar el seu granet de sorra juntament amb altres futbolistes per intentar que no s'abandoni el rastreig per la recerca de Sala, encara que els experts apunten que és poc probable que sigui localitzable ara com ara.

El crac argentí del Barça ha compartit un missatge a través de xarxes socials en el qual demanava que se seguís intentant trobar el seu compatriota i ha donat suport als familiars i amics de Sala en aquests moments tan difícils.

Precisament en les últimes hores, Romina Sala, germana d'Emiliano, ha fet una crida desesperada també a través de les xarxes socials per demanar que segueixen buscant el seu germà i s'ha mostrat convençuda que encara pot estar viu.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut