Mireia Belmonte, en una imatge d'arxiu (EFE)
Mireia Belmonte, en una imatge d'arxiu (EFE)
Natació

Mireia Belmonte no podrà defensar el títol dels 200 papallona i renuncia als 800 lliures al mundial de piscina curta

La nedadora badalonina ha acabat setena de la seva sèrie i ha fet el 19è millor registre de les 28 participants en una distància de la qual és l'actual campiona olímpica

David CarballoActualitzat

Mireia Belmonte no està tenint bones sensacions en el mundial de piscina curta que s'està celebrant a la localitat canadenca de Windsor. La nedadora badalonina, que aquesta passada matinada va acabar cinquena a la final dels 400 metres estils, no podrà defensar el títol mundial en una de les seves millors proves, els 200 papallona.

Belmonte, campiona olímpica d'aquesta distància als Jocs de Rio, ha quedat eliminada i fora de la final després d'acabar setena en la seva sèrie de classificació. La catalana ha fet un discret temps de 2:10.21 i ha acabat 19a d'un total de 28 nedadores participants, a més de dos segons de la japonesa Miyu Nakano, que ha tancat la nòmina de finalistes.

Després d'aquesta sorprenent eliminació, Belmonte també havia de nedar les eliminatòries dels 800 lliures, però finalment no ha pres la sortida per una malaltia, segons ha anunciat el seu entrenador Fred Vergnoux a la Federació Espanyola de natació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut