Barça

Messi entra a la llista de convocats per al partit contra el Betis i Puyol cau per precaució

El Barça ha acabat de preparar el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis, al Benito Villamarín de Sevilla, on viatjarà amb una renda de 5 gols a favor. Per a aquest partit, Josep Guardiola s'endú tots els jugadors del primer equip disponibles, excepte Puyol, que té molèsties al genoll de la cama esquerra i és baixa per precaució. El jove Bartra, l'unic futbolista del filial que ha entrat en la convocatòria, en podria ser el substitut. Messi, que dilluns amb febre no es va poder entrenar, està totalment recuperat i a punt per viatjar a Sevilla.

Actualitzat
El Barcelona viatjarà sense els defenses Dani Alves i Carles Puyol, tots dos lesionats. Puyol té unes molèsties al genoll esquerre i no ha entrat en la convocatòria per precaució. Alves, de la seva banda, es va fer una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta durant el partit de Lliga davant el Màlaga i estarà deu dies de baixa.

Tampoc no ha entrat en la convocatòria el migcampista Thiago Alcántara, encara amb fitxa del filial però que la temporada que ve pujarà definitivament al primer equip. En canvi, sí que forma part de l'expedició el central del Barça B, Marc Bartra.

En total, el tècnic del Barcelona, Pep Guardiola, s'emporta a 19 jugadors, per la qual cosa n'haurà de descartar a un abans del partit. Els convocats són: Pinto, Valdés, Adriano, Piqué, Milito, Bartra, Abidal, Maxwell, Mascherano, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Bojan, Messi, Villa, Pedro i Jeffren.

L'expedició barcelonista sortirà dimecres al matí cap a Sevilla i té previst arribar a la capital andalusa cap a les 12 del migdia. Després del partit, el Barça tornarà a Barcelona a altes hores de la matinada. Tot i això, el cos tècnic ha planificat un entrenament dijous a les 12 del migdia. Una sessió que servirà perquè es recuperin els jugadors que hagin estat titulars contra el Betis, i per començar a preparar el partit de Lliga, contra el Racing.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut