Alonso, a punt per reaparèixer (Reuters)
Fórmula 1

McLaren confirma que Fernando Alonso reapareixerà a Malàisia

Faltava la confirmació de l'equip i ja ha arribat. McLaren anuncia que compta amb Fernando Alonso per al Gran Premi de Malàisia, que es correrà aquest cap de setmana

Actualitzat

L'equip McLaren ha confirmat la reaparició de Fernando Alonso en el Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1 després de perdre's la primera cursa de la temporada.

Alonso es va accidentar durant els tests de pretemporada al Circuit de Catalunya-Barcelona, i es va decidir que no participés en el Gran Premi d'Austràlia per precaució després del fort impacte rebut en el xoc.  

"McLaren-Honda es complau a anunciar que, a expenses de la valoració mèdica de la FIA del dijous 25 al circuit de Sepang, que Fernando Alonso tornarà al comandament del seu MP430 pel Gran Premi de Malàisia aquest cap de setmana", informa l'escuderia anglesa en un comunicat.

McLaren recorda que des de l'accident "Fernando ha seguit un rigorós i especialitzat programa d'entrenament, dissenyat i estrictament monitoritzat pels millors científics esportius per assegurar la seva seguretat i el seu oportú retorn a les curses".   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut