Motociclisme

Márquez, Redding i Viñales dominen en la primera jornada de lliures al G. P. de les Amèriques

Marc Márquez continua mostrant una adaptació sensacional a la categoria reina. En les dues sessions d'entrenaments lliures d'aquest divendres, el jove pilot català ha estat el més ràpid en el G. P. de les Amèriques, a Austin. En Moto2, l'anglès Redding s'ha endut el primer lloc. En Moto3, Maverick Viñales, amb la seva KTM, ha marcat també el millor temps.

Actualitzat
El Mundial de Motociclisme s'atura aquest cap de setmana al circuit d'Austin, a l'estat de Texas, amb el Gran Premi de les Amèriques. Marc Márquez continua mostrant una adaptació sensacional a la categoria reina. En les dues sessions d'entrenaments lliures d'aquest divendres, el jove pilot català ha estat el més ràpid. Márquez ha superat Lorenzo en la primera sessió, mentre que, en la segona, el segon millor temps l'ha marcat Dani Pedrosa, amb l'alemany Stephan Bradl en la tercera posició.

En Moto2, l'anglès Redding s'ha endut el primer lloc, amb Nico Terol a la quarta plaça i Pol Espargaró a la setena. El líder del campionat ha tingut molts problemes de posada a punt que no ha acabat de solucionar. Darrere d'ell s'ha classificat Mike di Meglio tot i una caiguda.

Un altre pilot català ha marcat el millor temps en la categoria de Moto3 d'aquest Gran Premi de les Amèriques. Maverick Viñales, amb la seva KTM, ha superat Alex Rins i Luis Salom i just després de creuar la línia d'arribada ha sofert una caiguda sense conseqüències.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut