Marc Márquez no afluixa tot i haver guanyat ja el Mundial (EFE)
Motor

Marc Márquez, fa el millor temps en el Gran Premi de Malàisia tot i no participar en la segona sessió

El campió del món no ha participat en la segona sessió d'entrenaments lliures després d'haver estat el més ràpid en els primers. La causa, una gastroenteritis.

Actualitzat

Marc Márquez ha fet el millor temps en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de Malàisia de MotoGP malgrat que només ha completat la primera tanda. El campió del món, que pateix una gastroenteritis des de fa uns dies, ha decidit reservar forces. 

"No estava al cent per cent i he decidit no córrer en la segona sessió, perquè m'havia deshidratat a la primera. A veure si amb el descans podem millorar una mica i a veure si puc estar més descansat de cara a la cursa", ha dit.  

El fet que la segona sessió es disputés amb pluja i la pista mullada ha fet que cap pilot millorés els seus temps i han prevalgut els de la primera mànega on Márquez ha estat el més ràpìd seguit de Maverick Viñales i Scott Redding, el tercer. 

A la segona tanda, en pista mullada i sense Márquez a la pista, el més ràpid ha estat l'australià Jack Miller al davant de Cal Crutchlow i Héctor Barberà. Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, que lluiten pel subcampionat, no han arriscat i han marcat el 13è i el 16è millor temps, respectivament.

Rins, discret  

 En Moto2, l'única categoria on encara s'ha de decidir el títol, Thomas Luthi ha fet el millor temps sobre l'asfalt mullat, pressionant el líder Johann Zarco, que ha caigut i no ha marcat temps. Àlex Rins, tercer en la general a 25 punts del francès, ha estat 13è en la primera sessió.  

Anar al contingut