Marc Márquez celebra el seu campionat al podi del circuit de Motegi (EFE)
Marc Márquez celebra el seu campionat al podi del circuit de Motegi (EFE)
MotoGP

Marc Márquez: "Després de tota la pressió de la temporada, ara toca passar-ho bé"

El flamant campió del món creu que en les tres curses que queden per acabar la temporada "toca passar-ho bé", i es mostra optimista de cara a la temporada que ve

Ramon AngladaActualitzat

Marc Márquez estrenarà aquest cap de setmana el seu cinquè títol mundial al Gran Premi d'Austràlia, al circuit de Phillip Island. El Tro de Cervera, que ja és a Austràlia, on aquests dies aprofita per fer turisme a Melbourne, ha valorat la temporada amb la convicció que "hi ha moto per tornar a ser campió l'any vinent, ja que al llarg d'aquesta temporada s'ha construït una bona base".

Això serà, però, a partir de la temporada que ve. Després de tanta pressió acumulada, el pilot d'Honda pensa que "ara toca passar-ho bé" en els tres grans premis que falten per acabar el Mundial. Márquez ha fet referència també al seu dorsal, el 93. "No tinc cap intenció de canviar de número" de cara al següent campionat, tot i que podria portar l'1 com a campió perquè és el que l'identifica i perquè és molt maniàtic amb el número de la sort.

Márquez torna a l'escenari on l'any passat van començar les polèmiques amb l'italià Valentino Rossi. El pilot de Cervera ja sap què és guanyar a Phillip Island. La temporada anterior va quedar en primera posició després d'imposar-se al balear Jorge Lorenzo i als italians Andrea Iannone i Rossi, a qui va avançar en un final espectacular. A partir d'aquí va ser quan el nou vegades campió del món va carregar contra el comportament dels dos primers pilots en un enfrontament que amb Márquez sembla haver-se calmat una mica, però no tant entre els dos pilots de Yamaha.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut