Luis Enrique en la roda premsa postpartit
Barça

Luis Enrique: "El mes d'abril serà atroç, per tot el que portem i per la importància dels partits que venen"

El tècnic asturià ha confessat que està molt content amb el gol d'André Gomes i també amb els registres de Leo Messi. Aquest mes que ve estarà marcat per les rotacions.

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat satisfet després de la victòria del Barça davant el València (4-2). Luis Enrique era conscient que el conjunt de Voro no els posaria les coses fàcils i així ha estat amb un partit "on hem vist de tot". "Tinc la convicció que ha estat un partit completíssim. Hem generat opcions des del principi. El gol ha estat rondant l'àrea rival i després hem generat moltes ocasions. Si parlem del que ha generat cada rival, el marcador hauria d'haver estat molt més ampli", ha explicat l'entrenador. 

Luis Enrique, a més, ha tornat a apostar pel 3-4-3 per jugar contra el València però explica que no serà una cosa definitiva. Segons el tècnic "l'important és explotar al màxim les qualitats dels nostres jugadors independentent del sistema que escollim. Tornarem al 4-3-3 durant la temporada però el 3-4-3 també ens dona moltes opcions. Ho anirem variant.".

Sobre el primer gol d'André Gomes amb el Barça, el tècnic està molt content: "Estic triplement alegre pel gol d'André Gomes. Serà molt important al Barça en els pròxims anys, i també amb el públic que l'ha aplaudit".  Leo Messi, per la seva part, ha estat una peça clau, de nou amb el Barça i l'asturià no pot evitar mostra la seva admiració: "Messi ha trencat i trencarà tots els registres… L'hem de gaudir. El trobarem molt a faltar quan es retiri."

Les rotacions, com ja es va veient, estan assegurades. Luis Enrique confessa que són necessàries "per la salut dels nostres jugadors". A més, "el mes d'abril serà atroç, per tot el que portem i per la importància dels partits que venen. Tots endavant i tots units som més forts", afegeix. 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut