Espanyol

El RCD Espanyol torna a la feina amb Joan Francesc Ferrer, "Rubi", al capdavant

L'Espanyol s'entrenarà a Barcelona fins al dia 11, en què es desplaçarà a Olot, on farà la primera part de la pretemporada. Aquest estiu també visitarà els Estats Units, Anglaterra i Alemanya

Actualitzat

La primera plantilla del RCD Espanyol torna a la feina després de les vacances d'estiu amb les habituals revisions mèdiques i el primer entrenament del nou tècnic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi".

Al matí, els jugadors s'han dividit en dos grups. Mentre un ha fet les proves mèdiques a la Clínica Corachán, un altre ha treballat a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. A la tarda, tots s'exercitaran de forma conjunta a Sant Adrià.

Un dels capitans, Javi López, s'ha mostrat molt optimista de cara a la nova temporada i és que l'arribada de Rubi a la banqueta ha generat molta il·lusió en el vestidor:

"Hem de ser positius. Tenim un gran equip i crec que podem fer un gran any. Tenim l'ambició pels núvols.

L'Espanyol s'entrenarà a Barcelona fins al dia 11, en què es desplaçarà a Olot, on farà la primera part de la pretemporada. Aquest estiu també visitarà els Estats Units, Anglaterra i Alemanya. Tots els partits amistosos ja estan tancats. Molts futbolistes ja coneixen el nou entrenador, Rubi, que va ser expreparador del futbol base blanc-i-blau.

El costa-riqueny Duarte se sumarà a la pretemporada als EUA

Óscar Duarte no s'incorporarà a la pretemporada de l'equip blanc-i-blau fins a la gira als Estats Units, segons ha informat el club en un comunicat. El club ha donat permís al futbolista per sumar-se al grup més tard després de la seva participació en el Mundial de Rússia amb Costa Rica. El defensa, titular habitual, ha estat l'únic jugador de l'Espanyol en aquest torneig.

D'una altra banda, els del planter Lluís López i Edu Frías començaran la pretemporada amb el primer equip. L'entrenador, Rubi, estarà pendent del seu nivell. En principi, tots dos formaran part de la plantilla del filial la temporada que ve.

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut