Motociclisme

Lorenzo surt de l'hospital i podria disputar el Gran Premi de la Xina tot i fracturar-se el turmell

Jorge Lorenzo ha abandonat l'hospital de Huashan on es trobava ingressat després de la greu caiguda que ha patit aquest matí al circuit de Xangai. El pilot mallorquí ha estat sotmès a una sessió de raigs X que han confirmat una petita fractura al mal·lèol esquerre, així com diverses lesions al calcani i a l'astràgal de l'altre turmell, però no ha estat operat i Yamaha tampoc descarta que participi als entrenaments oficials de dissabte. La caiguda s'ha produït a les sessions lliures, quan Lorenzo ha sortit disparat de la moto després d'un canvi de direcció i ha caigut amb violència sobre l'asfalt.

Actualitzat

Després de ser atès a la pista, Lorenzo ha estat ingressat a l'hospital Huashan, on li han fet noves proves que han confirmat la fractura del mal·lèol esquerre. Per cert, Lorenzo va passar pel quiròfan fa quinze dies per solucionar una síndrome compartimental al braç dret.

Rossi, Stoner i Pedrosa, els més ràpids

El company d'escuderia de Lorenzo Valentino Rossi ha estat el més ràpid en els lliures del Gran Premi de la Xina. L'italià ha estat l'únic pilot capaç de rodar per sota dels dos minuts (1.59.906), tot i que en la segona mànega s'ha vist superat per l'australià Casey Stoner. Dani Pedrosa ha ocupat la tercera plaça tant a la primera sessió com a la segona i Toni Elías ha estat onzè.

A 125 cc, el millor català a la classificació del Mundial, Joan Olivé, només ha pogut ser onzè en uns entrenaments dominats per l'alemany Stefan Bradl, el britànic Bradley Smith i l'alcoià Nico Terol. Pol Espargaró ha ocupat la 10a posició, Pere Tutusaus la 23a, Esteve Rabat la 24a i Marc Márquez la 28a. A 250 cc, domini absolut d'Álvaro Bautista, "pole" provisional per davant de Kallio, amb els catalans Aleix Espargaró (15è) i Russel Gómez (23è) bastant endarrerits.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut