Futbol

Estat Islàmic amenaça amb atacs terroristes durant els partits de quarts de final de la Champions

A última hora d'aquest dilluns, la Fundació Al-Azaim i Sarh al-Khilafah, mitjans afins als gihadistes, han compartit diverses imatges en què s'amenaça els estadis on tindran lloc els partits de la Lliga de Campions, situats a Londres, París i Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Estat Islàmic posa el focus als partits de quarts de final de la Lliga de Campions com a objectiu d'un atac terrorista. A última hora d'aquest dilluns, la Fundació Al-Azaim i Sarh al-Khilafah, mitjans no oficials afins als gihadistes, han compartit diverses imatges en què s'amenaça els estadis on tindran lloc els partits de la competició europea de futbol, situats a Londres, París i Madrid.

Al cartell s'amenaça el Santiago Bernabéu, que acull el Reial Madrid - Manchester City; l'Emirates Stadium, on es disputarà l'Arsenal - Bayern de Munic; el Civitas Metropolitano, que acull el partit entre l'Atlètic de Madrid i el Borussia Dortmund; i el Parc dels Prínceps, on tindrà lloc el PSG-Barcelona.

A la imatge que han fet servir hi apareix un home amb la cara tapada subjectant una metralladora, al costat del nom dels quatre estadis que acolliran els partits de la competició europea i la consigna de "matar-los a tots".

 

L'advertiment ha posat en alerta les autoritats dels diferents països amenaçats, que prendran les mesures oportunes per a aquest tipus de situacions. Espanya, concretament, té un nivell 4 d'alerta terrorista, per garantir la seguretat.

Anar al contingut