Si els partits són a porta tancada, l'Espanyol buscarà la manera que els abonats no en surtin perjudicats
L'Espanyol contempla compensar els abonats si no poden anar al camp
Futbol

L'Espanyol promet una solució per compensar els socis que tenien abonament per a aquesta temporada

El club blanc-i-blau ha emès aquest divendres un comunicat en què agraeix la comprensió als socis del club en aquests moments tan complicats i assegura que està treballant per buscar una solució per compensar els socis que tenien abonament, segons quin sigui l'escenari en aquest final de temporada

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha enviat un comunicat als seus abonats en què, en primer lloc, expressa l'agraïment pel suport rebut aquesta temporada tan complicada en tots els sentits, així com per la comprensió i paciència rebuda en aquests moments d'incertesa que viu tota la societat en general i el món del futbol, en particular.

En aquest comunicat el RCD Espanyol també explica que totes les àrees implicades dins del club estan treballant coordinadament en els múltiples escenaris que es poden preveure a data d'avui i que es vol trobar la millor manera de compensar la situació, tot i ser sensibles també a les dificultats que els socis i abonats del club es trobaran en aquest entorn d'incertesa.

Durant tota aquesta situació tan excepcional, totes les decisions de club han d'anar en conseqüència al que les autoritats sanitàries i les esportives vagin determinant en cada moment. Precisament per aquest motiu, cal ser prudents, i s'expressa en la comunicació la voluntat d'estar a l'alçada que el soci mereix.

L'objectiu del RCD Espanyol, tal com es diu en el comunicat enviat, és proposar solucions equilibrades i coherents pel que fa als abonaments de la temporada 2019-2020. Per aquest motiu, el club es tornarà a posar en contacte amb els abonats pericos per oferir-los més concreció sobre aquesta compensació pròximament, així que la situació general estigui més definida.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut