Òscar Perarnau ja no és el secretari tècnic de l'Espanyol
Òscar Perarnau ja no és el secretari tècnic de l'Espanyol
Futbol

L'Espanyol cessa Òscar Perarnau com a secretari tècnic

El fins ara secretari tècnic ha estat destituït de les seves funcions després de perdre pes en el primer equip en benefici de Rufete

Redacció Esport3Actualitzat

La decisió ja és oficial. Òscar Perarnau ha perdut la confiança del consell directiu i aquest dimarts ha deixat de ser el secretari tècnic de l'Espanyol. El club blanc-i-blau ho ha anunciat en un comunicat.

Perarnau va tornar al seu club de sempre el juny de 2017, per estrenar un càrrec de nova creació, el de director general esportiu, amb plens poders sobre l'àrea esportiva, el futbol formatiu, les escoles de futbol i també els equips femenins. Però al cap d'un any, Chen Yansheng va fitxar Rufete com a director del futbol professional, adscrit a l'àrea esportiva. Aquesta bicefàlia s'ha mantingut estable mentre els resultats del primer equip han acompanyat, però aquesta temporada tot va canviar. Al desembre, amb l'Espanyol cuer de Primera Divisió, hi va haver relleu en la direcció general, Roger Guasch va deixar el càrrec a Josep Maria Duran, i tot seguit Perarnau va perdre poder en benefici de Rufete, avui director esportiu i màxim responsable de l'estructura del primer equip.

Segons aquestes informacions, la caiguda de Perarnau arrossegaria també el coordinador del futbol base, Fran Navarro. Perarnau té un llarg full de serveis a l'Espanyol, i entre 2012 i 2016 ja va ser director esportiu del club. Ara tot just complia tres temporades en aquest segon cicle en la gestió de l'àrea tècnica blanc-i-blava.

Anar al contingut