Alèxia Putellas, abans de pujar a l'avió que l'ha de traslladar a València
Futbol

Les internacionals blaugranes aterren a València amb retard

L'avió que traslladava les jugadores de Barcelona a València s'ha espatllat i ha sortit de l'aeroport del Prat una hora i mitja més tard del previst

Redacció Esport3Actualitzat

El serial que implica la convocatòria no consentida de jugadores amb la selecció espanyola ha viscut un nou capítol aquesta tarda. La sortida de l'avió que ha de traslladar les internacionals del Barça a València s'ha endarrerit a causa d'una avaria. Finalment, ha arribat a la destinació una hora i mitja més tard del previst. 

Les 23 convocades s'han presentat a Oliva, a 80 quilòmetres de València, on la nova seleccionadora Montse Tomé i el seu staff han muntat el quarter general. Mentre el gruix de la selecció sortia de Madrid, les 8 convocades del Barça hi anaven en avió. 

Alèxia, Paredes, Coll, Batlle i Mariona han estat captades a l'aeroport del Prat. Davant la insistència dels mitjans, la capitana ha reconegut no estar passant per un bon moment i ha ironitzat sobre la "protecció" a Jenni Hermoso: "Està tot bé, no?". Una mica més tard haurien entrat Aitana, Mapi i Patri. 

 

Anar al contingut