Rafa Márquez, el cap de setmana a la banda de l'estadi Johan Cruyff contra el Tarazona
Rafa Márquez, pendent del play-off d'ascens i del seu futur (FCB)
Barça

Les derivades del cas Xavi: el futur de Rafa Márquez

El tècnic mexicà comença a tenir cartell per la seva bona gestió del Barça Atlètic: no serà a la reunió però el seu futur també està en joc

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Márquez encara no ha acabat la feina aquesta temporada amb el Barça Atlètic. Li queda el més difícil: un play-off d'ascens a la Lliga Hypermotion que, si es culmina amb èxit, tancarà l'exercici amb nota. Però, passi el que passi a les eliminatòries, la gestió que ha fet el tècnic mexicà d'un filial amb molts jugadors en edat encara juvenil no ha passat desapercebuda. 

La comissió esportiva del Barça el veu encara verd per agafar les regnes del primer equip. Tot i que sembla que tenia algun vot favorable, l'escollit sembla ser finalment Hansi Flick. La situació del mexicà és confusa, ja que encara no ha renovat i acaba contracte aquesta temporada. 

El seu futur, més enllà d'una possible trucada per dirigir el primer equip, pot dependre molt de si l'equip puja a la Lliga Hypermotion. Si el filial jugués la temporada que ve a Segona, la seva renovació seria més factible. Si no hi hagués ascens, alguns clubs de superior categoria ja s'han interessat en el mexicà.  

La temporada de Rafa Márquez

El Barça Atlètic té assegurat el play-off d'ascens. L'equip blaugrana, en una espectacular temporada, es troba en tercera posició -empatat amb el segon, el Gimnàstic de Tarragona- a falta d'un únic partit per acabar la fase regular després de guanyar 20 partits , empatar-ne 7 i perdre'n 10. 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut