BARÇA

Leo Messi, el repte més immediat i urgent de Koeman

Amb Leo Messi molt decebut i desanimat després de la debacle de Lisboa, Koeman i el club tenen la missió de seduir l'argentí amb el seu nou projecte

Francesc LatorreActualitzat

Leo Messi ha desaparegut del mapa. Se'l va veure pujant a l'autobús que va dur l'equip a l'aeroport de Lisboa i des de llavors ja no se l'ha vist més. Messi duia a la motxilla el pes dels vuit gols del Bayern, el pes d'un nou ridícul europeu. L'endemà, ESPORTE INTERATIVO del Brasil informava que l'argentí havia comunicat al club la seva voluntat de marxar aquest mateix estiu. Des del club s'assegura que no és cert. Jugador i entorn guarden un silenci que posa nerviós el barcelonisme.

Josep Maria Bartomeu, en una entrevista a Barça TV, va voler enviar un missatge de tranquil·litat.

Messi és intransferible. Ho sap ell i ho sap tothom. I en Ronald Koeman ens diu que vol que sigui pal de paller del seu projecte.

Però això no garanteix, ni de bon tros, la continuïtat de l'argentí. El club i el nou entrenador tenen la missió de reanimar les esperances futbolístiques de Messi. Amb 33 anys acabats de fer, l'astre argentí no està per perdre el temps amb temporades de transició.

De moment han marxat Setién i Abidal -amb qui va tenir topades importants- però ara Messi seguirà de prop la confecció de la plantilla. Bartomeu ha anunciat una remodelació àmplia del primer equip i ha declarat transferibles jugadors com Jordi Alba, Luis Suárez o Arturo Vidal.

Jugadors que, al costat de Messi, han format el nucli dur del vestidor durant les últimes temporades. Tot plegat, a tot just un mes de començar la Lliga. No serà fàcil engrescar Leo Messi, però Koeman, Bartomeu i Ramon Planes ho han d'aconseguir com sigui si volen començar la temporada amb bon peu.

 

 

ARXIVAT A:
MessiKoemanJosep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut