Actualitat blaugrana

Laporta supera les 2.000 firmes i ja disposa de les necessàries per ser candidat

La precandidatura de Joan Laporta ha anunciat que ja disposa de les firmes necessàries per ser candidat. A falta que es validin, la precandidatura de Laporta ja hauria superat les 2.000 signatures, quan les necessàries són 1.804. D'altra banda, la precandidatura encapçalada per Jaume Guixà estarà dijous a la seu del seu grup al carrer Rosselló de Barcelona. Un altre precandidat, Jordi Medina, també serà dijous a la seva seu a la Travessera de les Corts de Barcelona.

Actualitzat

La precandidatura de Laporta ha assegurat que continuaran amb la recollida de signatures i que no s'han marcat un objectiu concret. Mitjançant una roda de premsa de Xavier Cambra, membre de la candidatura, ha assegurat que Laporta està obert a debatre amb altres candidats quan es consolidin les seves candidatures.

D'altra banda, Jaume Guixà s'ha reunit amb socis i integrants de penyes del Maresme i dijous serà a la seu del seu grup al carrer Rosselló de Barcelona. Aquest dimecres Jordi Medina s'ha mostrat disposat a atendre la petició de diàleg de Jaume Guixà. Segons Medina, però, la seva precandidatura és més sòlida i ha de ser Guixà qui comenci el ball.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut