Futbol

Jaume Guixà es converteix en el tercer precandidat a la presidència del Barça

Ja hi ha tres precandidats a la presidència del Barça i dilluns se n'hi presentarà un altre, Jordi Medina. Sembla, doncs, que Joan Laporta tindrà més oposició de la prevista, tot i que caldrà veure quants d'aquests precandidats aconseguiran les firmes i els avals necessaris per convertir-se en candidats. Aquest dissabte s'ha afegit a la cursa electoral Jaume Guixà, president de la Penya Mil·lenni de Sant Cugat. Guixà, que ha presentat la seva candidatura sota el lema "Un Barça millor és possible", ha criticat la gestió de Laporta i ha promès un club més transparent, democràtic i participatiu.

Actualitzat

Jaume Guixà, catedràtic d'Organització d'Empreses de la Universitat Politècnica de Catalunya i president de la Penya Barcelonista Mil·lenni de Sant Cugat del Vallès, s'ha convertit en el tercer precandidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona després de Joan Laporta i Francesc Liñán.

Guixà, de 48 anys, ha presentat aquest dissabte la seva precandidatura acompanyat per només dos membres del seu equip i ha llegit un comunicat de vuit minuts en què ha criticat la gestió feta per Joan Laporta. Sota el lema "Un Barça millor és possible", Guixà ha promès un club més transparent, democràtic i participatiu, i ha acusat Laporta d'haver-se allunyat del soci.

Tot i reconèixer l'èxit esportiu de les dues últimes temporades, Guixà ha tret mèrits a la junta de Joan Laporta i ha assegurat que els fitxatges fets per l'exvicepresident esportiu, Sandro Rosell, han estat fonamentals per a la bona marxa del club. Guixà ha elogiat en tot moment la figura de Rosell però ha assegurat no haver-hi tingut cap contacte.

Convençut que el seu projecte serà capaç d'aconseguir les 1.804 firmes per convertir-se en candidatura oficial, Guixà ha reconegut que les dates l'obligaran a desplegar una àmplia logística durant el mes d'agost. "El calendari és molt exigent i ens obligarà a anar per terra, mar i aire per recollir suports", ha sentenciat.

Jaume Guixà i els seus col·laboradors aniran dilluns que ve a les oficines del club per sol·licitar formalment les 3.600 paperetes que l'entitat facilita per recollir firmes i 25.000 més amb l'objectiu de captar la màxima quantitat de suports.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut