Barça

Laporta es nega a pagar 50 milions d'euros per Villa i l'opció Forlán agafa força

El Barça no accepta el preu en què el València ha taxat David Villa. Joan Laporta va assegurar, ahir a la tarda, que no en pensen pagar 50 milions d'euros. El traspàs de Villa s'ha convertit en un estira-i-arronsa entre els dos clubs implicats. Les directrius al Camp Nou són esperar uns dies Villa i no augmentar l'oferta de 42 milions d'euros pel davanter asturià. Però si l'operació s'endarrereix, s'activaran altres opcions; la més probable, la de Diego Forlán. On sembla que hi haurà solució imminent és en el fitxatge de Filipe Luis.

Actualitzat
Joan Laporta va ser ahir taxatiu: ni parlar-ne d'arribar a aquesta xifra. Va insistir que el club que presideix no farà cap bogeria per David Villa i que, si el València no cedeix en les seves pretensions, el conjunt blaugrana fitxarà un altre davanter que resulti més barat.

"No estirarem més el braç que la màniga. Farem els retocs que haguem de fer, però els jugadors que ens interessen els hem d'aconseguir en unes condicions raonables", va manifestar Laporta, que va deixar entreveure que el Barça no està disposat a pagar pel punta asturià els 50 milions que demana el València.

"Sempre he dit que Villa és un jugador que podia interessar-nos en una condicions determinades, però si aquestes no es donen, haurem d'activar altres opcions igualment vàlides i avaluarem quina d'elles vindrà en les condicions que a nosaltres ens interessen", va advertir.

El Barcelona estaria disposat a pagar uns 42 milions d'euros pel valencianista, que dilluns es va reunir amb el president del club xe, Manuel Llorente, per demanar-li que el deixi fitxar pel conjunt blaugrana, cosa que el màxim dirigent valencianista no està disposat a fer si el club català no fa una oferta "escandalosament escandalosa" per emportar-se'l. Laporta té clar que aquesta oferta escandalosa no es produirà, i tampoc en el cas de Filipe Luis, lateral del Deportivo de La Corunya, per qui Agusto César Lendoiro demana 14 milions d'euros, quan el Barcelona no està disposat a pagar més de 9.

El màxim mandatari de l'entitat blaugrana va reiterar que segueix estant igual de tranquil que fa una setmanes, malgrat que dilluns que ve, 20 de juliol, l'equip que dirigeix Pep Guardiola tornarà al treball sense cap reforç tancat. "Dilluns comencen els entrenaments, però només d'una part de la plantilla, perquè fins al dia 27 no arribaran els internacionals. Seria desitjable que per a aquell dia estiguessin aquests temes resolts, però no ens hem posat una data límit que ens faci variar els nostres plans i la nostra estratègia en aquest sentit", va subratllar.

Un dels temes pendents és el traspàs del camerunès Samuel Eto'o, que està citat pel pròxim dia 20, quan tornarà a veure's les cares amb Guardiola, que no el vol a la plantilla. Per a Laporta, "no passa absolutament res perquè Eto'o torni", ja que és "un jugador que té contracte en vigor" i, per tant, el club intentarà que "segueixi a gust", si finalment decideix complir l'any que li queda abans que expiri.

Laporta va fer aquestes declaracions després de l'acte de presentació del llibre "Viatge de Noces", del periodista Salvador Sostres, al qual havia estat convidat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut