Futbol

Laporta confirma la seva confiança en Joan Oliver i vol girar full en l'espionatge a quatre vicepresidents

Joan Laporta ha trencat el seu silenci després de la polèmica de l'espionatge a quatre vicepresidents del club blaugrana. El president del Barça ha confirmat la seva confiança en la gestió del director general, Joan Oliver, i ha volgut girar full en un afer que es va resoldre internament a la junta ja fa cinc mesos. Laporta ha restat importància a la polèmica generada, ha assegurat que els afectats van acceptar les explicacions donades per Oliver en el seu moment i ha dit que hi ha gent que li té mania per la seva manera de pensar. Ferran Soriano, exvicepresident blaugrana, ha qualificat el cas d'espionatge de "desafortunat".

Actualitzat
El Barça juga aquest dissabte a Màlaga per consolidar el liderat de la Lliga, però ho farà amb el rerefons de la polèmica provocada pel cas d'espionatge a quatre vicepresidents del club. El president Joan Laporta, després de dos dies de misteriós silenci, ha volgut dir-hi la seva per aparcar el tema. I ho ha fet per treure-hi importància. De fet, Laporta ha reafirmat la seva plena confiança en la figura de Joan Oliver.

El president del Barça n'ha donat la seva versió després que, dijous, "El Periódico" va destapar un cas d'espionatge ordenat pel director general a quatre vicepresidents del club. Laporta hi ha restat transcendència i, fins i tot, ha denunciat una campanya orquestrada des de fora per desestabilitzar el club ara que falten pocs mesos per a les eleccions presidencials.

"Per què apareix ara tot això quan fa cinc mesos que es va tancar internament a la junta? Estic segur que hi ha gent que està escalfant motors de cara a les pròximes eleccions i ens tenen mania perquè estem passant el millor moment de la nostra història. I especialment em tenen mania amb mi perquè tinc una manera de pensar i perquè parlo clar", ha assegurat.

A Màlaga, imatge d'unitat entre tots els implicats. Fins i tot el mateix Joan Oliver s'ha unit a l'expedició blaugrana, un fet gens habitual. També Rafel Yuste, un dels vicepresidents investigats, ha estat amb l'equip a Màlaga. Laporta vol tancar qualsevol polèmica.

Soriano qualifica de "desafortunat" el cas d'espionatge

L'exvicepresident barcelonista Ferran Soriano ha qualificat de "desafortunat" el cas d'espionatge a directius que s'ha destapat al club i ha aconsellat que se silenciï la polèmica per no perjudicar els interessos de l'entitat. Soriano ha insistit que tot aquest assumpte revelat ara "no interessa" al club i que "la millor contribució que es pot fer és no parlar-ne", en unes declaracions a Catalunya Ràdio.

L'exdirigent i actual president del consell d'administració de Spanair, peça clau en les futures eleccions del Barça, ha demanat als diferents actors de l'actualitat blaugrana que es concentrin en la parcel·la esportiva en un moment en què els resultats acompanyen, "perquè les polèmiques no ajuden".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut