Tour de França

Landis recupera la condició de favorit per adjudicar-se el Tour de França 2006

Floyd Landis no hauria de tenir gaires problemes per recuperar en la "crono" de dissabte el temps que li treuen Pereiro i Sastre a la general del Tour. Ja va superar clarament els seus dos màxims rivals en la primera contrarellotge i va avantatjar Pereiro en 1 minut i 40 segons, i Sastre en 1 minut i 10 segons. El corredor americà culminava a la Morzine una brillant actuació en què recuperava gairebé els vuit minuts de desavantatge que tenia respecte al líder, després d'esfondrar-se en la segona etapa alpina.

Actualitzat

Landis es mostra optimista després de l'última etapa alpina

Floyd Landis no amagava la satisfacció per haver capgirat la situació d'un Tour que semblava molt complicat per al corredor de Phonak. El nord-americà es mostra confiat a guanyar el Tour de França, i és que sap que els seus màxims rivals no li podran fer front en la contrarellotge de dissabte si encara disposa de forces.

Landis reconeixia que Merckx li havia trucat per recomanar-li que prengués la iniciativa a partir de Saisies, i així ho va fer, completant una formidable actuació que ningú imaginava després dels problemes a la Toussuire."Estava enfonsat i desil·lusionat, una catàstrofe que no m'esperava. L'equip havia treballat molt per mi, i això és el que em va donar força per intentar recuperar-me", reconeixia el líder de Phonak després de guanyar l'etapa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut