Messi i Di María aplaudint en un terreny de joc
Messi i Di María aplaudint després de jugar un partit amb Argentina (Reuters)
Futbol

La Rosario natal de Messi, fora de control per la violència del narcotràfic

L'última mostra, l'amenaça de mort a la família d'Ángel Di María a la porta de casa seva a Rosario

Redacció Esport3Actualitzat

La família del futbolista Ángel Di María ha estat víctima d'una amenaça, amb un missatge intimidatori llançat a la porta del seu barri privat de Rosario. "Digue-li al teu fill Ángel que a Rosario no hi torni més perquè, si no, matarem un familiar", deia el text, que ha mobilitzat la policia. El Rosario Central, club on va debutar Di María, ha condemnat els fets en un comunicat.


Aquesta amenaça és l'últim exemple de la tensa situació que viu Rosario des de fa setmanes, amb un augment de la violència per part dels grups criminals. Recentment, un conductor d'autobús va ser assassinat a trets i la ciutat va patir una aturada del transport públic. La violència en aquesta zona de l'Argentina, però, ve de llarg.

No és la primera vegada que un futbolista és víctima d'amenaces a Rosario. El març del 2023, un grup de sicaris va atacar amb catorze trets el supermercat del sogre de Messi, amb un missatge similar: "Messi, t'estem esperant".

El missatge amenaçador dirigit a Leo Messi

La ciutat, a 300 quilòmetres de Buenos Aires, és la més violenta de l'Argentina, amb una taxa d'homicidis que quintuplica la mitjana nacional.

Mural a Rosario dedicat a Leo Messi
Mural a Rosario dedicat a Leo Messi (EFE)

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut