Futbol

La premsa internacional es rendeix al Barça i aplaudeix l'estil de joc dels de Guardiola

La premsa internacional es rendeix al Barça, que ja està classificat per a la gran final de la Lliga de Campions. Els diaris esportius de Barcelona coincideixen a l'hora de titular en les seves portades el viatge a Wembley del Barcelona, mentre que a Madrid s'assegura que "Era una missió impossible" o que "Va semblar un accident". El "Mundo Deportivo" dedica la seva portada a una foto de la celebració del gol amb Iniesta, Villa i Pedro on es llegeix amb grans caràcters "A Wembley". El diari "Sport" obre la seva portada amb la celebració del Barça, i amb el titular "Adéu, Madrid! Marxem a Wembley". Els diaris esportius madrilenys són tot el contrari. El "Marca" titula sobre una foto de Casillas colpejant-se amb el palmell de la mà la cara que "Un altre pèssim arbitratge frustra la remuntada del Madrid" i que "Era una missió impossible".

Actualitzat
Quinze pàgines són les que destina el diari esportiu madrileny "As" a la informació del partit, on destaca en portada una foto amb les queixes de Xabi Alonso a l'àrbitre amb el titular destacat: "Tranquil, Mou, no és res personal, només negocis. Va semblar un accident". En la crònica interior el titular és "S'hi va creuar un altre àrbitre" i s'assegura que "Mourinho està indignat i decebut pel que va veure", en clara al·lusió al col·legiat encara que en paraules d'Aitor Karanka.

Premsa internacional

La premsa francesa aplaudeix l'estil de joc del Barcelona. "La victòria del joc", titula en portada el diari esportiu "L'Équipe". "Le Parisien", per la seva banda, col·loca el focus d'atenció en el retorn d'Abidal als terrenys de joc i dedica al francès la seva portada de la secció d'esports. Sobre el partit, diu que "el Barça no va tremolar" i "com estava esperat" disputarà la final de la màxima competició continental.

La premsa britànica qualifica de "tempesta perfecta" l'espectacle del Barça i mostren imatges de "l'estrella Pedro", autor del gol blaugrana, i "la festa d'Abidal". El "Daily Mirror" inclou un especial "Camí de Wembley". "Plouen campions" o "Éric, el brindis del Barcelona" són algunes de las frases que recull el diari. A més, dedica dues pàgines a pensar en com seria el duel entre el Barcelona i el Manchester United, i titula: "Revenja per Roma". D'altra banda, "The Sun" s'encarrega de recordar a Alex Ferguson que "Messi anirà a Wembley" i es pregunta: "tremolarà Fergie?".

La premsa italiana també es rendeix davant el bon joc del Barça i destaca l'"emoció" que va suposar el retorn als terrenys de joc del francès Éric Abidal. "Ciao Mourinho" i "El Barça a la final" són els dos titulars que encapçalen les portades dels principals diaris esportius del país, "La Gazzetta dello Sport" i "Corriere dello Sport", que avui dediquen cinc i dues pàgines, respectivament, a l'anàlisi de la victòria blaugrana contra el Reial Madrid. "A la final hi va el millor equip, per com va buscar guanyar la setmana passada i com va merèixer guanyar ahir", afirma "La Gazzetta dello Sport", que fins i tot dóna per campió de la màxima competició europea el club català.

La premsa alemanya considera que almenys tres jugadors del Madrid haurien d'haver estat expulsats, per la cacera a la qual van sotmetre Leo Messi. "Cacera contra Messi. Però el Barcelona és a la final", titula en les seves pàgines esportives el diari "Bild".

"Els miracles no existeixen", titula el digital rus Gazeta.ru, que destaca el control dels homes del Barcelona davant qualsevol partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut