Iñaki Peña és competència per a Ter Stegen?
Iñaki Peña, porter cedit pel Barça al Galatasaray, durant l'enfrontament al Camp Nou
Barça

Iñaki Peña s'acomiada del Galatasaray i torna al Barça amb opcions de quedar-s'hi

El porter alacantí tanca la seva etapa al Galatasaray, que li ha servit per reivindicar-se com una opció vàlida per a la plantilla blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Iñaki Peña s'ha acomiadat aquest dilluns del Galatasaray, un cop acabada la temporada regular al futbol turc. El porter alacantí tornarà ara a la disciplina del Barça amb opcions serioses de quedar-s'hi després d'haver-se revaloritzat durant el mig any que ha jugat cedit a l'equip d'Istanbul. 

Peña va poder demostrar el seu nivell al mateix Camp Nou, ja que el Galatasaray es va enfrontar amb el Barça en els setzens de final de la Lliga Europa. En el partit d'anada va fer una actuació notable, evitant clares opcions de gol de l'equip blaugrana, i es va guanyar els elogis del mateix Xavi. Pel que fa a la composició de la plantilla per a la temporada que ve, on el brasiler Neto no sembla tenir gaires opcions de ser-hi, Peña podria exercir de suplent de Ter Stegen. 

 

 

"Ha sigut un plaer defensar els vostres colors i sentir el vostre suport a l'Ali Sami Yen. Gràcies a tots per l'acollida, em sento un lleó més des del primer dia. Molta sort i èxits per al futur!"

Anar al contingut