Pablo Torre es fa selfie amb aficionats
Pablo Torre ha acceptat jugar amb el Barça Atlètic
1A RFEF

Pablo Torre, un més al Barça Atlètic en la victòria sobre el Múrcia (2-0)

Torre continuarà en dinàmica del primer equip però disputarà alguns partits amb el filial per poder tenir minuts

Ruth GumbauActualitzat

En plena pretemporada, al mes de juliol, Pablo Torre debutava en partit amistós amb el Barça i el seu missatge va ser ben clar: "El que digui Xavi va a missa".

I així ha estat. Lluny de molestar-se per baixar amb el Barça Atlètic per jugar aquest dissabte contra el Múrcia a 1a Federació, la seva actitud ha estat òptima.

Tot i arribar aquest estiu amb fitxa del filial, el migcampista càntabre es va incorporar de seguida amb el primer equip i va arribar a debutar en partit de Champions, el passat 7 de setembre contra el Viktoria Pilsen, un partit en què els blaugranes van guanyar per un contundent 5 a 1.

Dijous hi va haver "cimera" per Torre

Davant el cap de setmana sense activitat a Primera Divisió, el cos tècnic va plantejar si donava descans a Pablo Torre o el posava a treballar amb el filial. Dijous, Xavi Hernández i Rafa Márquez (entrenador del Barça Atlètic) es van reunir amb ell i van acordar que aquesta jornada Torre jugaria amb el B i que, segurament, no serà l'últim partit que ho faci.

El jugador, de 19 anys, continuarà en dinàmica del primer equip però serà Xavi qui, setmana a setmana, anirà decidint si juga al Camp Nou o a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Xavi Hernández decidirà, setmana a setmana, si Torre juga amb el primer equip o amb el filial

Debut amb el filial i victòria

Torre no té encara plaça assegurada al primer equip i el cos tècnic vol que disposi de minuts amb el segon equip blaugrana. Avui, el Barça Atlètic ha guanyat el Múrcia per 2 gols a 0 (obra de Roberto i Álvaro Sanz).

Tot i no marcar cap gol, Torre ha tingut alguna ocasió de perill a les seves botes. Se l'ha vist integrat en l'equip, somrient i fent-se selfies amb els aficionats.