Bàsquet

La Federació Espanyola rectifica i presenta l'Uni Girona davant del Perfumerías

La Federació Espanyola de Bàsquet ha fet marxa enrere en la seva decisió de presentar el Perfumerías Avenida en primer lloc en detriment de l'Spar Citylift Girona.

Actualitzat

La Federació Espanyola de Bàsquet ha fet marxa enrere en la decisió de presentar el Perfumerías Avenida, l'equip de Salamanca, en primer lloc en detriment de l''Spar Citylift Girona. L'equip gironí, actual campió de Lliga, va quedar molt tocat aquesta setmana en saber que la Federació havia inscrit en primera posició el Perfumerías, quan era l'Spar Citylift el guanyador de la Lliga. Aquesta situació suposava que l'equip de Salamanca es classificava de forma directa i els de Girona havien de jugar la fase prèvia de l'Eurolliga. 

L'argument de la Federació Espanyola per situar primer l'equip Salamanca era que tenia millor coeficient FIBA, un requisit que, segons la mateixa Federació Internacional, no és necessari per repartir els llocs. Finalment han comunicat avui en roda de premsa el canvi. La FIBA també ha ratificat la decisió de la Federació i les gironines s'estalviaran jugar la prèvia. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut