Espanyol

La directiva de l'Espanyol farà oficial la destitució de Mané en les pròximes hores

Mané no seurà a la banqueta de Montjuïc dimecres al partit de Copa Espanyol-Barça. Els nefastos números de l'equip des que va arribar el basc -3 punts de 18 possibles- i la falta de sintonia amb els pesos pesants de la plantilla l'han condemnat. Aquest vespre es reuneixen els màxims dirigents del club i n'anunciaran la destitució i, segurament, el substitut. Serà Mauricio Pochettino i dimarts ja dirigirà l'entrenament de l'equip. La decisió serà oficial aquesta nit.

Actualitzat
L'expedició de l'Espanyol ha tornat enfonsada després de la golejada encaixada a Màlaga (4-0), que deixa l'equip a cinc punts de la salvació. A la cara dels jugadors s'hi reflectia la delicada situació de l'equip. Saben que la directiva està obligada a prendre mesures i aquest vespre hi ha una reunió de la Comissió Esportiva.

L'Espanyol ha acabat la primera volta de la Lliga en zona de descens i hi plana el fantasma de la Segona Divisió A. Ahir a la tarda, els blanc-i-blaus van perdre davant del Màlaga per un contundent 4-0 i Mané encara no ha guanyat cap partit de Lliga.

Després de 19 jornades, l'Espanyol ha perdut 10 partits, n'ha empatat 6 i n'ha guanyat només 3. I és per això que la continuïtat de Mané no està garantida. Ha sumat tan sols 3 punts dels 18 que ha disputat com a tècnic blanc-i-blau.

La situació de l'equip és preocupant i, tot i que només s'ha disputat la meitat de la Lliga, ja s'han encès els llums d'alarma. Ningú no vol ni pensar en la possibilitat de jugar, l'any vinent, a Segona. Ahir a la nit, el vicepresident de l'Espanyol, Joan Collet, va passar pel programa "Hat-Trick Espanyol" del 33 i va deixar molt clar que s'han de prendre decisions tenint en compte el moment delicat que viu l'entitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut