La plantilla del Barça 2019-20 tindrà alguns canvis importants (Reuters)
Barça

La derrota en la final de Copa i la desfeta d'Anfield provocaran canvis al Barça

El president, Josep Maria Bartomeu, va assegurar en una entrevista a TVE que hi haurà baixes i va ratificar Valverde de cara a la temporada que ve

Actualitzat

La temporada 2018-2019 del Barça va acabar amb derrota. Cares llargues dels jugadors, abans d'agafar l'avió de retorn a Barcelona, després de caure per 2-1 en la final de Copa contra el València. Fa poc més de dues setmanes, l'afició somiava amb un nou triplet. Les ensopegades a Liverpool i Sevilla tindran conseqüències de cara a la pròxima temporada.

El Barça va suspendre l'últim examen i acaba l'any amb el títol de la regularitat, el de Lliga. Però les expectatives eren més altes. El València va despullar les mancances blaugranes amb dos gols de Gameiro i de Rodrigo a la primera part. A la represa, Valverde va moure fitxa i l'equip va disposar de diverses ocasions, però només Messi va ser capaç d'escurçar la diferència. A posteriori, el president Bartomeu va assegurar en una entrevista a TVE que hi haurà baixes i va ratificar Valverde, un cop més. El "rei de copes" va caure i no va poder sumar la xifra històrica de cinc títols consecutius.

Seleccions a banda, la plantilla del Barça se'n va de vacances. A finals de juliol farà una gira asiàtica en què jugarà contra el Chelsea i el Vissel Kobe d'Iniesta al Japó. Amb el futur de Valverde encara incert, tot i tenir el suport de la directiva i els jugadors, s'esperen alguns canvis importants en la plantilla de la temporada que ve. Faltarà veure quan jugadors marxen, a banda dels cedits i els que acaben contracte, per fer lloc als nous fitxatges.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut