Barça

Valverde: "No hem complert les expectatives que hem generat"

El tècnic del Barça admet acabar la temporada amb "mala sensació" després de perdre la final de Copa i la desfeta d'Anfield

Actualitzat

A la desfeta d'Anfield s'hi ha sumat la derrota a la final de Copa, en qüestió de 15 dies. Davant d'això, Valverde ha admès que el Barça no ha complert les expectatives que el mateix equip ha generat:

"Fa un mes estàvem celebrant el títol de Lliga, fa quinze dies pensàvem en el triplet i ens hem quedat en el camí en el moment decisiu."

Sobre l'expectativa del triplet, Valverde ha matisat que "no ens ha afectat cap pressió psicològica. L'any passat també es parlava de triplet. Hi ha una exigència alta, perquè el que vol el club és guanyar títols".

El Txingurri ha afegit que:

"Ara tenim mala sensació, no ens enganyarem. Si ens donen a escollir arribar l'1 maig podent guanyar 3 títols, diríem que sí. Perdre final o arribar als quarts, diríem arribar a la final, encara que la perdem que és dur, però així és la història".

Sobre el seu futur a la banqueta del Barça, Valverde no ha volgut entrar-hi. Davant la pregunta de si havia acabat el seu crèdit ha dit que no hi tenia res a dir.

"El que volem els entrenadors quan perdem és revenja, aixecar-nos i posar-nos un repte l'endemà. Perdre és dur en aquest club per a l'entrenador, però és la nostra responsabilitat i s'ha d'assumir."

Sobre el partit, Valverde ha considerat que "ens hem buidat al camp perquè és el que ens tocava. No ho hem donat per perdut. Sempre que hem jugat contra el València hem anat per darrere el marcador i hem empatat. Tots hem acabat rebentats al final".

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut