Futbol

Bartomeu: "La derrota no és culpa de l'entrenador"

El president del Barça ha tornat a ratificar Valverde i ha advertit que aviat hi haurà "nous jugadors i, per descomptat, algunes baixes"

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha exculpat Ernesto Valverde de la derrota contra el València en la final de la Copa del Rei. En una entrevista a TVE, Bartomeu ha tornat a ratificar Valverde: "Té contracte per a la pròxima temporada."

Sense entrar en gaires detalls, el mandatari blaugrana ha admès que aviat hi haurà els primers canvis. "Ja fa temps que pensen en la temporada que ve. Hi estem treballant des de fa mesos. No es decidirà avui o demà. A partir d'ara, la secretaria tècnica treballarà en nous jugadors i, per descomptat, en algunes baixes", ha explicat Bartomeu.

Malgrat la derrota, el president del Barça ha destacat l'esforç dels jugadors en la segona part i ha volgut agrair, sobretot, l'aportació dels milers d'aficionats culers que han viatjat a la capital andalusa: "Hem de dir als barcelonistes que hem guanyat la Lliga, que és un títol important."

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut