Escribà i la peça de xocolata que recrea el trofeu
Escribà i la peça de xocolata que recrea el trofeu (EFE)
Vela

La Copa Amèrica de vela ja té mona

La peça s'ha elaborat amb 30 quilos de xocolata, a partir d'un motlle fet amb impressió 3D

Redacció Esport3Actualitzat

El conegut pastisser barceloní Christian Escribà ha elaborat una mona de Pasqua al·lusiva a la Copa Amèrica de Vela, competició que se celebrarà a la ciutat comtal a finals d'estiu, i que s'ha presentat aquest dissabte al Moll d'Espanya, de Barcelona.

La mona en qüestió és una rèplica a mida real del trofeu de plata de la Copa Amèrica i està elaborada amb xocolata. Segons ha explicat el pastisser, s'han fet servir uns trenta quilos de xocolata i s'exposarà a la pastisseria de la Gran Via de Barcelona fins que s'acabi la competició, a finals d'octubre d'aquest any.

L'alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni, i el regidor d'Esports, David Escudé, han assistit a la presentació de la mona, que ha estat dissenyada per Escribà amb un motlle fet amb impressió 3D.

 

El pastisser Escribà i la mona amb l'alcalde Jaume Collboni i el regidor d'esports David Escudé, entre altres
El pastisser Escribà i la mona, amb l'alcalde, Jaume Collboni, i el regidor d'Esports, David Escudé, entre altres personalitats (EFE)
Anar al contingut