Julián Araujo, el dia de la seva presentació
Julián Araujo, el dia de la seva presentació
barça

Julián Araujo jugarà cedit al Las Palmas a les ordres de García Pimienta

El mexicà, arribat en el darrer mercat d'hivern, no ha pogut debutar en partit oficial amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Julián Araujo continuarà sense debutar en partit oficial amb el Barça, com a mínim, fins a la temporada 2024-25. Segons han explicat Relevo i Mundo Deportivo, el mexicà jugarà el curs que ve al Las Palmas en qualitat de cedit. Al conjunt acabat d'ascendir, l'internacional, que prepara aquests dies la final de la Copa d'Or que enfrontarà la seva selecció amb Panamà, coincidirà jugarà a les ordres d'un altre tècnic català, García Pimienta.

La decisió estava en el full de ruta que el club blaugrana ha dissenyat per al defensa vingut del Los Angeles Galaxy en el darrer mercat d'hivern. El primer partidari d'una cessió era Xavi Hernández, que només ha pogut comptar amb l'altre Araujo en dos amistosos perquè la seva incorporació va arribar fora de termini i no va poder ser inscrit. La temporada passada, el lateral de 21 anys va alternar els entrenaments del primer equip amb els del filial del seu compatriota Rafa Márquez. En canvi, on sí que va tenir presència Araujo va ser a les celebracions del títol de Lliga.

Xavi ha preferit donar una segona oportunitat a Serginho Dest. El nord-americà, cedit al Milan la temporada passada amb resultat discret, queda com l'únic lateral dret pur en plantilla. El més titular, però, continua sent l'inconformista Jules Koundé. Com que per tots és sabut que el francès es troba més còmode al centre de la defensa que a la banda, el club continua rastrejant el mercat. El jove Fresneda del Valladolid, de només 18 anys, o el més experimentat Cancelo, propietat del City, són dos dels noms en el radar culer.

Anar al contingut