Dest, un més a la ciutat esportiva (@FCBarcelona)
Dest, un més a la ciutat esportiva (@FCBarcelona)
Barça

Dest es guanya una oportunitat amb el Barça

El nord-americà farà la gira pels Estats Units i mirarà de convèncer Xavi que té un lloc a l'equip

L'experiència a Milà no va ser gaire bona. Ni gaire productiva. Sergiño Dest ha tornat escarmentat després d'un any al futbol italià. I també ha tornat més madur, amb ganes de fer-se un lloc al Barça. De moment, Xavi Hernández ja ha pres una primera decisió amb ell. El farà anar a la gira pels Estats Units per posar-lo a prova.

Serà aleshores quan Dest haurà de mostrar la seva capacitat per formar part de la plantilla del Barça 2023-24. De laterals drets, Xavi no en va gaire sobrat. Manté la porta oberta a Cancelo si el Manchester City l'allibera i el club també s'ha interessat per Iván Fresneda (Valladolid) i Pablo Maffeo (Mallorca). No descarta, però, apostar per Dest.

 

Així com Lenglet i Collado van rebre el permís del club per saltar-se els primers entrenaments mentre resolien el seu futur, Dest s'ha exercitat com un més durant tota la setmana a la ciutat esportiva. Ell transmet confiança per convèncer Xavi durant l'estiu, però haurà de guanyar-s'ho durant la gira, en els partits contra la Juventus, l'Arsenal, el Madrid i el Milan.

 

Anar al contingut