Barça

Festa blaugrana pels carrers de Barcelona

El Barça ha celebrat de manera conjunta els títols de Lliga aconseguits pel primer equip masculí i femení

Redacció Esport3Actualitzat

Barcelona està de celebració per les lligues aconseguides pel primer equip masculí i femení. Per primera vegada, el Barça ha ajuntat els campions i les campiones en una mateixa rua, que ha recorregut els carrers de la capital catalana.

Xavi, amb moltes ganes de celebrar (EFE)

És el primer gran títol de Xavi, a més de la Supercopa. Feia 4 anys que el Barça masculí no guanyava la Lliga, i això s'ha notat en les ganes de sortir al carrer a celebrar-ho amb l'afició. La rua ha arrencat a les 6 de la tarda al Camp Nou i ha acabat passades les 9 a l'Arc de Triomf. 

 


A diferència de rues passades, la celebració no ha acabat amb una festa al Camp Nou: els parlaments i la pirotècnia es deixaran per a un altre dia. Així doncs, el recorregut ha començat a l'estadi blaugrana i ha acabat a l'Arc de Triomf, on els protagonistes canviaran d'autocar i tornaran a la ciutat esportiva. 

La capitana del femení, Alèxia Putellas, ha animat d'aquesta manera l'afició blaugrana a omplir els carrers.


L'equip femení, menys acostumat a aquestes multituds, no se'n sabia avenir, de tant de suport.

 

Milers d'aficionats culers han sortit a celebrar els títols de Lliga aconseguits per l'equip de Xavi i pel Barça femení. Segons la Guàrdia Urbana, més de 76.000 persones.

Milers de persones han gaudit de la festa blaugrana (EFE)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut