Reial Madrid

Jorge Valdano: "Després del clàssic la Lliga continuarà oberta"

El Reial Madrid es manté al capdavant de la Lliga a una setmana del clàssic després d'imposar-se per 0-2 al camp del Racing de Santander. Dotze triomfs consecutius i liderat, però dissabte reben el Barça en un partit a cara o creu. El director general del club blanc, Jorge Valdano, opina que "després del clàssic la Lliga continuarà oberta perquè encara quedaran set jornades per disputar-se on cada punt tindrà un valor gairebé determinant". Valdano també creu que al Barça no li passarà factura el duel contra l'Arsenal. "La temporada passada els va passar el mateix i van arribar molt endollats", va dir en referència a l'històric 2-6.

Actualitzat
Valdano ha assegurat que "ens hauria agradat tenir un partit de Champions aquesta setmana", però el cas és que no el tenen. Van caure eliminats contra l'Olympique de Lió i ara s'aferren al ferro roent que suposa, per a ells, la Lliga. El clàssic de dissabte centra tota la seva atenció. És d'una importància extrema.

El director general del Reial Madrid també deia: "No sé si decisiva, però sí molt gran. És un partit en el qual els punts valen doble i està clar que cada punt, en aquests moments, té un valor gairebé determinant." Determinant no, però també hi tindrà a veure el partit dels blaugranes contra l'Arsenal. En vista de l'experiència de l'any passat, els blancs no es refien. Valdano va recordar que "també van tenir partit de Champions l'any passat i van venir molt connectats a la competició."

Tan connectats que els van superar per 2 a 6. Valdano, però, intenta animar el madridisme amb un record de fa 15 temporades. "Fa alguns anys vam veure un partit en què el Barcelona li va fer un 5-0 al Reial Madrid i a l'any següent va ser el Madrid qui li va fer un 5-0 al Barcelona. El futbol és molt canviant, però tot pot passar en un partit."

I a Madrid confien guanyar el clàssic per mantenir-se líders i per esborrar un record excessivament dolorós.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut