Jorge Lorenzo, en la presentació d'aquest dimecres (EFE)
Motor

Jorge Lorenzo: "No cal que hi hagi una relació d'amistat amb Rossi"

El pilot mallorquí ha assegurat que el pròxim mundial serà encara més competit que el del 2015 i ha afirmat que es veu amb opcions de revalidar el títol

Aleix DomènechActualitzat

Jorge Lorenzo ha comparegut aquest dimecres en un acte publicitari promocionat per la companyia Zopo. El pilot no ha volgut donar importància a la relació que té amb Valentino Rossi per poder guanyar el mundial. "No fa falta que hi hagi una relació d'amistat perquè tot vagi sobre rodes", ha dit Lorenzo.

El mallorquí ha fet les primeres valoracions dels tests que s'han dut en les darreres setmanes a Malàisia (Sepang) i a Austràlia (Phillip Island). "A Sepang, vam estar molt bé, però a Phillip Island vam tenir una jornada complicada per les condicions del circuit", ha comentat.

El tricampió del món ha assegurat que el mundial que comença el 20 de març serà més disputat que mai. "Serà un campionat molt igualat ja que tots tenim la mateixa electrònica. Hi ha poques diferències entre les motos", ha afegit el mallorquí.

Tot i que ha dit que es veu capacitat per tornar a guanyar el campionat, Lorenzo ha comentat que l'èxit final depèn de molts factors: la moto, l'electrònica, l'estat físic, l'estat mental i la sort. "Si falla algun d'aquests punts, ja no pots ser campió del món", ha conclòs.

Anar al contingut