Motociclisme

Jorge Lorenzo i Nico Terol, els més ràpids als entrenaments lliures del Gran Premi d'Assen

Aquest migdia es disputen els entrenaments lliures del Gran Premi d'Assen. Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en MotoGP, per davant de Casey Stoner i Nicky Hayden. Dani Pedrosa ha estat sisè i Aleix Espargaró, setè. En 125 cc, Nico Terol ha estat el més ràpid, per davant dels catalans Marc Márquez i Pol Espargaró. El valencià era fins a l'anterior gran premi el líder del Mundial, posició que ara ocupa el pilot de Granollers. Pol i Marc ja han oblidat la baralla de Silverstone i han deixat enrere les hostilitats verbals després d'aquell gran premi i s'han concentrat en el circuit d'Assen, que presenta petites modificacions a la pista.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha marcat la pauta dels entrenaments i ha fet el millor temps amb un seguit de voltes ràpides a la part final de la sessió que ningú no ha pogut rebaixar. Només Casey Stoner ha estat a un pas de superar-lo. L'australià s'ha quedat segon, a 11 mil·lèsimes del mallorquí. Lorenzo, amb Yamaha, ha superat els dos pilots de Ducati, Stoner i Hayden. Edwards és quart, seguit de Dovizioso, Dani Pedrosa i Aleix Espargaró. El pilot de Castellar del Vallès ha fet una última volta molt bona. Aleix Espargaró ha sorprès tothom amb el setè millor temps i ha arribat a estar quart, a més marcant la volta tot sol, sense la referència de ningú. Per demà es preveu una lluita molt tancada entre Stoner i Lorenzo per aconseguir la pole.

En 125 cc, Márquez segon i Espargaró tercer. Els dos catalans han començat els entrenaments del gran premi darrere de Nico Terol. El dominador de la major part de l'entrenament ha estat el valencià; només durant uns minuts Espargaró ha liderat la taula dels temps. A l'última volta, Terol ha mantingut el millor temps i ha acabat primer, seguit de Márquez, Espargaró, Bradley Smith, Sandro Cortese, Esteve Rabat i Efrén Vázquez.
Anar al contingut