Joan Barreda durant la tercera etapa. (Foto: EFE)
Joan Barreda durant la tercera etapa. (Foto: EFE)
Ral·lis

Joan Barreda guanya la tercera etapa i es posa líder del Ral·li d'Atacama

Joan Barreda (Honda) s'ha posat líder del Ral·li d'Atacama després de guanyar la tercera etapa amb 364 quilòmetres cronometrats entre Copiapó i Cifuncho, al nord de Xile. Aquest dijous els pilots tenen l'etapa marató, així que no podran comptar amb els equips d'assistència a la meta de Cifuncho.

Actualitzat

Joan Barreda (Honda) s'ha posat líder del Ral·li d'Atacama després de guanyar la tercera etapa amb 364 quilòmetres cronometrats entre Copiapó i Cifuncho, al nord de Xile. El pilot castellonenc ha avantatjat en 2 minuts i 29 segons el xilè Pablo Quintanilla (KTM), en 6 minuts i 12 segons a Marc Coma (KTM) i en 6 minuts i 57 segons al fins ara líder, el també xilè Claudio Rodríguez (KTM).

Barreda comanda la classificació amb 3:37 d'avantatge respecte Rodríguez i 6:13 sobre Quintanilla. El quatre vegades guanyador del Dakar Marc Coma ha millorat en un lloc la seva posició a la general. Ara és quart a més 15 minuts del líder.

Aquest dijous els pilots tenen l'etapa marató, així que no podran comptar amb els equips d'assistència a la meta de Cifuncho. Si han de canviar alguna peça de les seves motos, ho hauran de fer ells mateixos abans de l'etapa de divendres, entre Cifuncho i Copiapó, amb 271 quilòmetres d'especial en un recorregut total de 320.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut