Espanyol

Javi Márquez assegura que l'Espanyol està mentalitzat per lluitar per seguir en les posicions de privilegi

L'Espanyol ha passat tota la nit en zona Champions i hi continuarà, com a mínim, fins que no es jugui dilluns el Sevilla-València. Tot gràcies a un golàs de Javi Márquez. Va marcar en el primer minut de partit contra el Màlaga i va allargar la llegenda de Cornellà-el Prat. Aquesta temporada, cinc partits, cinc victòries. El migcampista de Santa Coloma ha assegurat aquest diumenge que el vestidor blanc-i-blau està mentalitzat per lluitar per seguir en les posicions més privilegiades de la classificació, encara que recorda que mantenir ara la línia de joc i resultats és el més complicat.

Actualitzat
"Estem conscienciats per seguir a dalt però no ens posarem pressió a nosaltres mateixos. Vindran pitjors ratxes segur i l'important és mantenir-se. Es dorm molt bé a la quarta plaça però això és anecdòtic, el difícil és mantenir-se així", ha assegurat el futbolista, autor del gol de la victòria contra el Màlaga (1-0). El migcampista català està molt satisfet per la seva actuació però, sobretot, per arrencar tres punts claus: "Després de perdre a Riazor ens va molt bé guanyar. Tots estem molt contents i crec que la base de l'èxit d'aquest equip és el bon ambient que tenim actualment al vestidor".

Malgrat el seu bon moment personal, Javi Márquez sap que no pot abaixar la guàrdia esportivament. "La meva família sempre em diu que mai no em relaxi, que sempre sumi per a l'equip i que segueixi aprenent. Estan molt contents per mi, pel gol i pel partit que vaig fer", ha confessat el futbolista blanc-i-blau.

El seu espectacular gol ha estat molt comentat aquest diumenge al matí entre l'afició espanyolista que s'ha apropat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs. "Sempre que he tingut opció i no m'ho impedia la defensa he xutat des de fora. Vaig tenir l'oportunitat i ho seguiré fent com fins ara. És una virtut més que té l'equip i pot ser gol o acabar en un rebuig", ha conclòs.

Inexpugnables a casa

L'Espanyol manté una ratxa imparable a casa que l'ha situat quart amb 18 punts l'endemà de superar el Màlaga per 1 a 0 amb un golàs de Javi Márquez. Els blanc-i-blaus dormen aquest cap de setmana en zona Champions gràcies a un inici espectacular a casa que no s'havia repetit des de la temporada 1975-76, quan l'equip va guanyar els nou primers partits de Lliga jugats a Sarrià. Al final d'aquell campionat, amb José María Maguregui a la banqueta, l'Espanyol va acabar quart.

El Màlaga va ser el cinquè equip a visitar Cornellà-el Prat i que se'n va anar a casa sense sumar cap punt. El golejador va ser Javi Márquez, un dels jugadors clau per Pochetttino al mig del camp que continua una gran progressió.

L'entrenament d'aquest diumenge al matí a Sant Adrià s'ha acabat amb els problemes físics del lateral David García, amb molèsties al soli de la cama dreta. Dilluns li faran més proves per conèixer l'abast exacte de la lesió. L'equip tornarà a la feina amb una sessió a dos quarts d'onze del matí a porta tancada. Pochettino donarà després la llista de convocats de cara al partit de Copa de dimarts contra el Valladolid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut