Bàsquet

Jasikevicius explica a TV3 com afronta l'Eurolliga

El Barça debuta aquest divendres a una nova edició de l'Eurolliga del Barça davant l'exigent Olympiacos

Jordi RobirosaActualitzat

En el basquetbol no hi ha temps per a planys ni alegries. Després de la decepció de la Supercopa i l'adrenalina viscuda a la segona meitat contra el Baskonia, ara arriba l'Eurolliga. I ho fa amb un plat fort: la visita de l'Olympiacos dels exblaugranes Papanikolau, Vezenkov i l'entrenador Iorgos Bartzokas.

La Televisió de Catalunya ha parlat en exclusiva amb Sarunas Jasikevicius per veure com afronta la temporada l'entrenador lituà i el seu equip després de les males sensacions del final de la temporada anterior:

"Vam fer una bona temporada, però tots estem d'acord que s'havia de rematar, perquè al Barça cal guanyar títols. Cal parlar molt d'això, internament, i s'han de fer una sèrie de coses que t'ajudin per arribar millor als darrers dos o tres mesos de competició."

Jordi Robirosa en un moment de l'entrevista amb Sarunas Jasikevicius

Sobre les sis incoporacions, Saras explica en què poden ajudar a cohesionar l'equip.

"Hem fitxat molta experiència, jugadors que saben què cal fer en moments claus, que han guanyat moltes coses i són durs mentalment. Jugadors que han passat moltes guerres a Turquia, a Sèrbia... I Satoransky, que ha estat a l'NBA i que ara torna a casa."

Jasikevicius també destaca que confia que Mirotic torni aviat, malgrat la gravetat que sempre comporta una lesió al tendó d'Aquil·les. I, en qualsevol cas, esmenta que això podria ser una oportunitat per a altres jugadors que poden competir a la posició de 4.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut