Barça

Iniesta s'entrena amb el grup i podria reaparèixer diumenge

Bones notícies a la Ciutat Esportiva del Barça. La sessió d'ahir va estar marcada per la presència d'Andrés Iniesta, que va ser doblement protagonista. D'una banda, perquè ja s'entrena amb el grup, i de l'altra, perquè feia 26 anys. Com és habitual, va rebre l'aplaudiment i l'ovació dels seus companys abans de començar l'entrenament. Keita es va retirar amb unes molèsties al turmell que, en principi, no tenen més importància. Els altres protagonistes del dia van ser Pedro i Valdés, que dilluns van aparèixer com a principals novetats en la llista de preconvocats per al Mundial que va fer pública el seleccionador Vicente del Bosque, i que també han tingut la seva ovació.

Actualitzat
Matí d'ovacions a la gespa de la Ciutat Esportiva. Andrés Iniesta va tornar a exercitar-se amb el grup un mes després de patir un trencament al bíceps femoral de la cama dreta durant un entrenament. El manxec, que complia 26 anys, encara no té l'alta mèdica, però espera entrar en la convocatòria per a l'últim partit de Lliga davant el Valladolid, on l'equip es jugarà el títol sense el sancionat Xavi Hernández.

Després de dos dies de festa, la plantilla blaugrana va tornar als entrenaments per preparar l'últim compromís del campionat, el que l'enfrontarà diumenge que ve al Camp Nou al conjunt de Javier Clemente. Abans de començar la sessió, Iniesta va rebre una sonora ovació i la felicitació de tot el grup, no només pel seu aniversari sinó també per la seva recuperació, que li va permetre fer la primera part de l'entrenament al mateix ritme que els seus companys. L'única absència destacada va ser la del defensa Maxwell, que es va lesionar en el Sánchez Pizjuan i estarà tres setmanes de baixa per una lesió similar a la que Iniesta va patir fa un mes.

Keita es retira per precaució

De la seva banda, el migcampista Seydou Keita, que va saltar a la gespa de la ciutat esportiva amb la resta dels seus companys, finalment va abandonar la sessió per treballar al marge. El motiu són unes ferides en el tendó d'Aquil·les produïdes durant el partit contra el Sevilla que el molestaven per entrenar-se amb comoditat. A més dels 19 jugadors de la primera plantilla que es van entrenar sota les ordres de Guardiola, també es va exercitar el futbolista del filial Thiago Alcántara. El migcampista últimament està reforçant els entrenaments del primer equip i fins i tot ha estat convocat pel tècnic en els últims partits. I en la xerrada prèvia a l'entrenament, a més dels aplaudiments per a Iniesta, n'hi va haver dos més: per a Pedro i Valdés, per felicitar-los per ser a la llista prèvia de convocats per al Mundial.

El Valladolid prepara "el miracle"

El Valladolid visitarà el Camp Nou amb una obsessió: puntuar per evitar el descens. Ara, que la gran obsessió de Javier Clemente és una altra: parar Messi. El Valladolid és conscient que els blaugranes sortiran a totes, ja que s'hi juguen el títol de Lliga. És més, el fet que tothom doni com a vencedor el Barça és una situació que el Valladolid espera saber aprofitar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut