Barça

Maxwell té una ruptura al bíceps femoral de la cama dreta i estarà tres setmanes de baixa

Les proves realitzades ahir al matí al jugador Scherrer Cabelino Maxwell van confirmar que el defensa té una ruptura del bíceps femoral de la cama dreta i estarà tres setmanes de baixa. Maxwell es va lesionar dissabte als minuts finals del partit contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Aquesta lesió deixa fora el defensa pel que queda de temporada. A més, Maxwell va veure també a Sevilla la cinquena targeta groga en partit de Lliga i, per tant, serà sancionat amb un partit pel Comitè de Competició. La lesió del brasiler ha coincidit amb la recuperació del lateral titular a la banda esquerra Éric Abidal, que precisament va substituir Maxwell quan es va lesionar dissabte a l'estadi Sánchez Pizjuán.

Actualitzat
Diumenge el Barça haurà de superar algunes adversitats. Per exemple, la sanció a Xavi. Estudiant encara si es presenten al·legacions a la targeta que va veure, en principi es perdrà el partit contra el Valladolid. Cinquena targeta groga de la temporada per a Xavi. Targeta groga per protestar. Curiós. Per protestar, com les quatre anteriors. Totes pel mateix motiu, inclosa una, contra el Vila-real al Camp Nou, que l'àrbitre li va ensenyar al túnel de vestidors.

Si Iniesta, que està ultimant la recuperació, no arriba a temps per jugar diumenge, a Guardiola li queden tres migcampistes comptats: Busquets, Touré, i Keita.

L'altra complicació té un relleu natural. Maxwell, que no podria jugar perquè també va veure la cinquena targeta groga, es va lesionar i en tindrà per tres setmanes. Abidal ja el va substituir al Sánchez Pizjuán, i ho tornarà a fer contra el Valladolid.

Ahir, els de Guardiola van fer festa. Avui començaran a preparar el que, ara sí, segur, és el partit més important de la temporada. El que pot donar la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut