Futbol Internacional

Guardiola: "Touré no jugarà fins que el seu representant no demani perdó al club"

El tècnic s'ha mostrat visiblement molest per les declaracions que va fer Dimitri Seiluk després de saber que Touré Yaya va ser exclòs de la Lliga de Campions

Actualitzat

Nou capítol que deteriora una mica més la relació entre Pep Guardiola i Touré Yaya, i és que el tècnic del Manchester City no s'ha mossegat la llengua quan en roda de premsa ha deixat anar que "va ser molt difícil deixar-lo fora de la Champions, però el seu agent va parlar l'endemà i, fins que no demani perdó al club, Touré no tornarà a jugar amb l'equip".

Clar i anglès, no és en català, però Guardiola manté la seva eloqüència habitual a l'hora d'exposar les seves idees. I per acabar-ho de rematar, ha afegit que els "entrenadors han de fer la seva feina i si té cap progblema que parli amb Txiki Begiristain". Cop de porta de Guardiola a un dels jugadors més estimats del vestidor però que ha estat qüestionat per la notable baixada de rendiment en la darrera temporada amb Pellegrini a la banqueta.

I Dimitri Seiluk no ha trigat ni dues a hores a respondre a Pep Guardiola, en declaracions a la cadena anglesa Sky Sports News ha dit que "Després de guanyar uns partits, Guardiola ja es creu ser un rei. Mentre visqui a Europa, puc dir el què em sembli i ell no em pot aturar. Demanaré perdó quan ell demani perdó a Pellegrini pel què li va fer".

Touré deixa la selecció de la Costa d'Ivori

Casualitat o no, la roda de premsa de Guardiola ha coincidit amb el dia que Touré Yaya ha anunciat oficialment que abandonava la seva selecció nacional: "Després de 14 anys al més alt nivell, ara és el moment de deixar-ho". Als 33 anys, el jugador del City ha disputat 113 partits amb la selecció de la Costa d'Ivori, amb la qual va guanyar la Copa d'Àfrica del 2015. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut