Touré Yaya, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Touré Yaya, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City de Guardiola no inclou Yaya Touré en la seva llista per a la fase de grups de la Lliga de Campions

L'entrenador català sembla que no compta gaire amb un jugador que ja va tenir a les seves ordres al FC Barcelona. L'africà encara no ha jugat ni un minut en la Premier i ara tampoc ho farà a Europa

Actualitzat

Yaya Touré no figura en la llista de jugadors que el Manchester City de Pep Guardiola ha inscrit per jugar la fase de grups de la Lliga de Campions, on s'ha d'enfrontar amb el FC Barcelona. Una mostra del poc protagonisme que el tècnic català ha concedit des de la seva arribada al migcampista de 33 anys. L'ivorià encara no ha debutat en la Premier League.

Els "citizens" podien inscriure 17 futbolistes estrangers (no anglesos o no formats a Anglaterra) en la seva llista per a la màxima competició europea de clubs, i en tenen 18 a la plantilla. Sí que ha estat inscrit un altre exblaugrana, el porter Claudio Bravo. Dos nous fitxatges, els alemanys Leroy Sané i Ilkay Gündogan, que es recuperen de lesions, també figuren en la llista de Guardiola, així com el belga Vincent Kompany, un altre que tampoc no ha debutat aquesta temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut