Guardiola, aquest dimarts a la banda del Bernabéu
Guardiola, aquest dimarts a la banda del Bernabéu (Reuters)
lliga de campions

Guardiola ridiculitza el nou Bernabéu: "Ara només falta cuidar la gespa"

El tècnic de Santpedor apareix afònic i irònic al final d'un partit que ha respost a les expectatives creades

Redacció Esport3Actualitzat

Pal de Pep Guardiola al nou Santiago Bernabéu. Si abans de l'anada dels quarts de la Champions es feia el sorprès quan li anunciaven l'acústica intimidatòria que volia crear el Madrid amb el sostre, al final del matx ha deixat la innocència de banda i ha llançat una crítica al remodelat estadi blanc.

El tècnic de Santpedor ha atès afònic els mitjans al final d'un partit que ha respost a les expectatives creades. Ha estat abans d'acomiadar l'entrevista amb Movistar que Guardiola ha ridiculitzat el gran orgull del madridisme amb un missatge directe a Florentino Pérez.

"El sostre del Bernabéu? A mi m'agrada veure el cel. La veritat és que l'estadi ha quedat molt bé... Ara només els falta cuidar la gespa. Florentino només s'ha de preocupar de fer un bon camp com sempre l'havia tingut."

La seva extensió al camp, el mig centre Rodri, també ha lamentat que la gespa s'aixequés: "No estava uniforme."

El president madridista és conscient que amb una bona façana no n'hi ha prou. Una de les obsessions dels entrenadors com Guardiola o Xavi, però també d'Ancelotti, és que el verd contribueixi a l'espectacle i no que hi vagi en contra. I per això després del xoc els jardiners feien prospeccions per conèixer l'estat de la gespa.

De Bruyne, "clau" a Manchester

Guardiola, orgullós de la resiliència dels seus tot i les baixes, confia a poder comptar amb l'indisposat Kevin de Bruyne per a la tornada, a qui ha elogiat: "Quan juguem a casa veu passades que els altres no veiem."

El Madrid, en canvi, no podrà comptar amb Tchuameni. El francès ha estat l'únic dels sancionats del Madrid que ha vist la groga. I no ha esperat gaire a fer-ho, ja que el col·legiat Letexier l'hi ha ensenyat quan no s'havien disputat ni 40 segons d'eliminatòria.

Malgrat això, els d'Ancelotti encara poden donar gràcies que l'àrbitre hagi perdonat l'amonestació als també amenaçats de sanció Camavinga, per una trepitjada per darrere a Foden, i Bellingham, per fingir una falta a la frontal.

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut