Mundial 2022

Greus incidents a Brussel·les després de la victòria del Marroc al Mundial

Desenes de persones han provocat disturbis al centre de Brussel·les amb destrosses de vehicles i mobiliari urbà

Redacció Esport3Actualitzat

El Marroc ha superat Bèlgica en el segon partit del Grup F del Mundial de Qatar. La victòria marroquina és la primera en una cita mundialista després de 24 anys. Per aquest motiu, molts aficionats han sortit al carrer a celebrar el triomf.

A Brussel·les, la concentració de desenes de persones ha acabat amb disturbis, destrosses de vehicles i mobiliari urbà. Els enfrontaments entre les dues aficions han causat greus incidents i la intervenció de la policia. L'alcalde de Brussel·les, Philip Close, ha enviat un missatge a les xarxes socials en què ha condemnat els actes i ha demanat als ciutadans evitar el centre de la ciutat.

Un vehicle totalment calcinat després dels incidents
Un vehicle totalment calcinat després dels incidents (Reuters)

Els incidents han començat abans d'acabar el partit, quan aproximadament 150 joves reunits al centre de la capital belga han encès un contenidor, i també han llançat focs d'artifici. Tot seguit, segons informa la televisió pública RTBF, els seguidors han començat a colpejar alguns dels vehicles estacionats en aquella zona de la ciutat.

Els actes han provocat la intervenció d'un centenar de policies, que han utilitzat gas lacrimogen i dos canons d'aigua. Com a mesura preventiva, s'han tancat algunes estacions de metro i s'ha tallat la circulació al trànsit en diversos carrers.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut