Enganxada entre Gavi i Vinícius (EFE/Alejandro García)
Barça

Gavi-Vinícius, duel d'alta tensió al Barça-Madrid

Els dos jugadors s'enganxen en una jugada a la primera part i reben targeta groga. La imatge cara a cara entre el blaugrana i el madridista fa pujar la tensió del clàssic.

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi-Vinícius, un duel d'alta tensió al clàssic del Camp Nou que ha fet saltar espurnes. En el minut 25 i després d'una falta blaugrana, el brasiler del Madrid ha anat a buscar la pilota que tenia Gavi i la guspira s'ha activat. Vinícius ha desafiat Gavi amb un cara a cara i el jove jugador del Barça li ha recriminat la seva actitud. Un desafiament mutu que l'àrbitre Martínez Munuera ha resolt de forma salomònica amb una targeta groga per a cadascun.

La relació conflictiva entre Gavi i Vinícius ja va viure capítols anteriors en l'anada de la semifinal de copa al Bernabéu i, fa pocs dies, en el partit de lliga al Camp Nou. 

L'afició del Camp Nou ha respost a l'incident amb crits de "Gavi, Gavi". Sens dubte, un jugador de caràcter que s'ha posat a la butxaca els seguidors blaugrana.

Enganxada entre Gavi i Vinícius

(EFE / Alejandro García)

Celebració a l'estil Cristiano

En el primer gol, Vinícius ha optat per una celeració inspirada en Cristiano Ronaldo.

Mirant cap a la grada del Camp Nou, el brasiler s'espolsa l'escarapel·la que acredita el Madrid com a campió del món. Un gest que se li recorda a Cristiano en un partit a Còrdova el 2015 després de ser expulsat.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut