Sebastian Vettel
Sebastian Vettel ha fet el primer cop a Montmeló (Reuters)
Motor

Ferrari comença el GP d'Espanya discutint el domini de Mercedes i Vettel fa el millor temps en el primer entrenament

L'excampió del món ha estat mig segon més ràpid que Rosberg, i Räikkönen l'ha seguit molt de prop; Alonso, amb cotxe nou, ha estat desè

Actualitzat

Els Ferraris han arribat al Gran Premi d'Espanya disposats a plantar cara als Mercedes. En el primer entrenament lliure celebrat divendres al matí al circuit de Barcelona-Catalunya, Sebastian Vettel ha estat el més ràpid amb un temps d'1:23,951. L'alemany ha estat l'únic pilot capaç de baixar de l'1:24 ha fet el temps en les últimes voltes i ha superat per una dècima el seu company d'equip Kimi Räikkönen, que havia dominat fins aleshores la segona part de la sessió. Nico Rosberg ha acabat a mig segon del seu compatriota i Lewis Hamilton, a mitja dècima més.

Just al darrere dels Mercedes, els Red Bull s'han situat com a clars candidats a discutir l'hegemonia dels favorits. Daniel Ricciardo ha estat cinquè i Max Verstappen, sisè i ha començat a respondre a la confiança dels directors de l'equip, que l'han pujat des de Toro Rosso. El seu excompany Carlos Sainz no ha quedat lluny: el vuitè lloc, molt millor que el dotzè de Daniil Kviat, demostra que no s'arronsa en la nova situació.

Fernando Alonso ha tret un rendiment prou positiu del seu McLaren, que ha estat pràcticament reconstruït per començar a Montmeló. L'asturià aspira seriosament a classificar-se per a la Q3 aquest dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut